פטריות ממולאות בגבינת עזים, פטרוזיליה ושקדים
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: 30 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
המתכון באדיבות השף אנטוניו מנסה, מסעדת אלי אולי.
מרכיבים
- 16 יח' פטריות שמפיניון טריות בגודל בינוני
- חופן פטרוזיליה קצוצה
- חופן שבבי שקדים קלויים
- 40-50 גר' מבחר גבינות עזים או גבינה כחולה (רוקפור).
- 2 גבעולי בצל ירוק קצוץ
- 4 שיני שום קצוצות
- ¼ כפית פפריקה מתוקה
- ¼ כפית קארי
- מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
להפריד את ראשי הפטריות מהרגליים ואת הרגליים לקצוץ דק. לחמם מחבת עם שמן זית , לטגן קלות את רגלי הפטריות הקצוצות יחד עם השקדים , הפטרוזיליה , השום והבצל הירוק. להוסיף את התבלינים ולפורר את הגבינות על התערובת; להמיס ולקרר. למלא את ראשי הפטריות ולאפות 10 דק' בתנור. להגיש עם סלט רענן.
על-מנת להכין פטריות ממולאות בפרושוטו, יש להחליף במתכון את הגבינות בקוביות פרושוטו (50 ג') ולהוסיף חלמון ביצה. אופן ההכנה נשאר זהה.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
תגובות
-
פטריות ממולאות
גילי
(11/02/2005 12:38:00)
פשוט מדהים, מומלץ בחום, ציון:10!!!