מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > שונות > פטריות ממולאות בגבינת עזים, פטרוזיליה ושקדים

פטריות ממולאות בגבינת עזים, פטרוזיליה ושקדים

פטריות ממולאות בגבינת עזים, פטרוזיליה ושקדים

תיאור המתכון

המתכון באדיבות השף אנטוניו מנסה, מסעדת אלי אולי.

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן ההכנה:

להפריד את ראשי הפטריות מהרגליים ואת הרגליים לקצוץ דק. לחמם מחבת עם שמן זית , לטגן קלות את רגלי הפטריות הקצוצות יחד עם השקדים , הפטרוזיליה , השום והבצל הירוק. להוסיף את התבלינים ולפורר את הגבינות על התערובת; להמיס ולקרר. למלא את ראשי הפטריות ולאפות 10 דק' בתנור. להגיש עם סלט רענן.

על-מנת להכין פטריות ממולאות בפרושוטו, יש להחליף במתכון את הגבינות בקוביות פרושוטו (50 ג') ולהוסיף חלמון ביצה. אופן ההכנה נשאר זהה.

תגובות

  1. פטריות ממולאות גילי (11/02/2005 12:38:00)
    פשוט מדהים, מומלץ בחום, ציון:10!!!