מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> שכבות נאשי ואטריות קדאיף

שכבות נאשי ואטריות קדאיף

שכבות נאשי ואטריות קדאיף

תיאור המתכון

באדיבות צ'רלי פדידה- שף מלון שרתון תל אביב ומסעדת "אוליב ליף"

מרכיבים

אופן ההכנה

*קולפים נאשי, מוציאים את הליבה וחותכים לפרוסות שוות של 1/2 ס"מ
*מחממים מחבת עם חמאה ומוסיפים את פרוסות הנאשי, סוכר, קינמון, מטגנים עד לקבלת צבע זהוב יפה.
משמנים רינג בגובה של 5 ס"מ (מתיזים ספריי חמאה על הדפנות) ומניחים בתוכו את הנאשי עד לגובה של 4 ס"מ
לוקחים את האטריות קדאיף ומרססים בשמן חמאה ומניחים מעל הנאשי ברינג שמילאנו.
*מכניסים את הרינג לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות למשך כ-8 דקות או עד שהופך הקדאיף לזהוב ויפה.

אופן הכנת הרוטב:
על אותה המחבת שטיגנו את הנאשי מוסיפים מיץ תפוזים, סוכר, כוכב אניס וגרדת תפוז ומדליקים להבה, מצמצמים את הנוזל עד שהופך להיות סמיך מעט

אופן הרכבת המנה:
*מסדרים את הרינג במרכזה של צלחת הגשה (מומלץ צלחת קעורה מעט), מוציאים בזהירות את הרינג, ויוצקים סביב הנאשי והאטריות קדאיף את הרוטב. אפשר להוסיף קוביות פירות העונה קרירים כדי ליצור ניגוד טמפרטורה במנה.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון