חזה עוף ברוטב קארי, חלב קוקוס ונאשי טמפורה
- מתאים ל: 2 מנות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
באדיבות צ'רלי פדידה- שף מלון שרתון תל אביב ומסעדת "אוליב ליף"
מרכיבים
- מצרכים:
- 2 חזה עוף חתוכים לרצועות
- 4 כפות שמן קנולה או תירס
- 1כפית קארי
- כף ג'ינג'ר טרי קצוץ
- 1 בצל לבן חתוך לקוביות קטנות
- 1 שן שום קצוצה
- חצי פחית של חלב קוקוס
- 1/4 כוס יין לבן
- 1 כף כוסברה קצוצה
- מלח גס
- פלפל גרוס טרי
- מצרכים לטאמפורה:
- 2 נאשי חתוכים לשמניות
- 1 כוס מים קרים
- 2/3 כוס קמח תופח
- 1/3 כוס עמילן תירס
- 1 חלבון
- 1 כוס שמן לטיגון
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
מחממים מחבת עם השמן. משחימים את העוף עד להזהבה יפה מכל הצדדים. מוציאים את העוף מהמחבת ומניחים בצד.
באותו השמן מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים שום וג'ינג'ר ומטגנים כדקה נוספת. מחזירים את העוף למחבת, מוסיפים יין לבן ומרחישים את המחבת כמה דקות עד לצמצום היין. מוסיפים את חלב הקוקוס ואת התבלינים ומבשלים כ 30 דקות להתמזגות הטעמים והתבלינים.
מפזרים את הכוסברה הקצוצה ומגישים חם .
אופן הכנת הטאמפורה:
מניחים בקערה 3/4 עד כוס מים קרים ומוסיפים את הקמח, עמילן תירס וחלבון , מערבבים בעדינות עד להתחברות טובלים את הנאשי בבלילה ומטגנים בשמן חם ומגישים מיד
המתכון באדיבות
|
מסעדת אוליב ליף
הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב
הצג טלפון
03-5211224
|