סלט ירקות עם "נאשי" ופיסטוקים
תיאור המתכון
באדיבות צ'רלי פדידה- שף מלון שרתון תל אביב ומסעדת "אוליב ליף"
מרכיבים
- מצרכים לסלט:
- 3 יחידות נאשי קלוף וחתוך לשמיניות ללא הליבה
- 100 גרם רוקט צעיר שטוף
- 50 גרם ליבה של חסה ערבית שטופה
- 30 גרם פיסטוקים ללא קליפה קלויים וטחונים דק
- מצרכים לרוטב:
- 20 מ"ל חומץ תפוחים
- 15 גרם סילן
- 40 מ"ל שמן קנולה
- קורט מלח
- קורט פלפל גרוס
- מצרכים לרצועות תפוז מסוכר:
- מיץ סחוט מ- 1/2 תפוז
- 1 קליפה של תפוז אך ורק את החלק הכתום ולא הלבן
- 20 גרם סוכר
אופן ההכנה
אופן הכנת הרוטב והרכבת הסלט:
*מערבבים חומץ תפוחים, סילאן, שמן, מלח ופלפל עד התחברות הנוזלים עם השמן
*טובלים את שמיניות התפוחים בפיסטוק ומניחים סביב צלחת ההגשה
*מתבלים ברוטב את תערובת הירוקים ומניחים במרכז הצלחת
*מזרזפים מעל הסלט רצועות תפוז מסוכר ומגישים
אופן הכנת רצועות תפוז מסוכר:
חותכים את הקליפה לרצועות דקות מאוד ללא החלק הלבן, מוסיפים למחבת סוכר, מיץ סחוט ואת הרצועות קליפת תפוז, מבשלים עד ליצירת סירופ, מסירים מהלהבה ומקררים
המתכון באדיבות
|
מסעדת אוליב ליף
הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב
הצג טלפון
03-5211224
|