מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> נפוליאון בכוס מרטיני ומוס שוקולד

נפוליאון בכוס מרטיני ומוס שוקולד

נפוליאון בכוס מרטיני ומוס שוקולד

תיאור המתכון

מאת שף-קונדיטור יורם ממן ל'הדר סיטי טאואר' ר"ג

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מרתיחים חלב וסוכר עם מקל וניל ומלח.
2. מערבבים את החלמונים עם הקורנפלור עד שאין גושים.
3. יוצקים את החלב, מביאים לרתיחה קלה, מסננים ומצננים.
4. מוסיפים 150 גרם שמנת מוקצפת קלות, ומקפלים בעדינות.
5. יוצקים הכל לכוס מרטיני.
6. מכינים את הנוגט: ממיסים את המחמאה עם השוקולד.
7. מוסיפים את השמנת והשקדים.
8. מקפיאים בתבנית וחותכים בצורה הרצויה.
9. מערבבים את כל החומרים של מוס השוקולד, ומקפיאים ללילה. חותכים בצורה הרצויה.