מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

סלט טונה צרובה

סלט טונה צרובה

תיאור המתכון

סלט טרי, קליל ומרענן בשילוב נתחי טונה טריים. באדיבות מסעדת לוקה הרצליה

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים היטב מחבת עם שמן, צורבים את הטונה משני הצדדים כדקה, חשוב לא לייבש את הדג (מידה רצויה זו מדיום).
מניחים את הדג על צלחת ושומרים במקרר. מומלץ להשתמש בצלחת עם שטח פנים גדול.

אופן הכנת הסלק:
מניחים את הסלק בסיר עם מים עד לכיסוי הסלק, שני כפות סוכר ו 2 כפות חומץ.
מרתיחים את המים ומקטינים את הלהבה. מכסים את הסיר.

לאחר 20 דקות דוקרים את הסלק עם סכין כדי לבדוק אם הוא רך ומבושל היטב, מקררים במים, מקלפים ופורסים לרבעים.
מניחים בתחתית צלחת ההגשה נבטים ורוקט, את הסלק הקר, ביצה ושאר המוצרים. בוצעים את הטונה ומפזרים בצלחת.
סוחטים מיץ לימון מעל הסלט, שמן זית, מתבלים עם מלח פלפל.

המתכון באדיבות
מסעדת לוקה השונית 2, מרינה הרצליה, ליד קניון ארנה , הרצליה פיתוח הצג טלפון