תבשיל קטניות מונבטות, ברוקולי, עגבניות שרי, שאלוט ושמיר
- מתאים ל: 4 מנות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
באדיבות שף יואב בר, מיזם CHEF TO GO
מרכיבים
- 200 גרם קטניות מונבטות (חומוס, שעועית לבנה, מאש, עדשים וכו')
- 5 בצלי שאלוט קלופים
- 1 כוס ציר ירקות
- 1 כפית כורכום
- מלח
- פלפל
- שמן זית
- 100 גרם ברוקולי
- 10 עגבניות שרי שלמות
- צרור שמיר
אופן ההכנה
1. מכניסים לסיר: קטניות, בצלי שאלוט, ציר ירקות, כורכום, מלח, פלפל ושמן זית; ומבשלים כ-10 דקות.
2. מוסיפים את הברוקולי, העגבניות והשמיר, ומבשלים ל-10 דקות נוספות.