קרם מסקרפונה

קרם מסקרפונה

תיאור המתכון

קינוח מרענן, המשלב מספר טעמים ומרקמים באדיבות דניאל דן, קונדיטורית "הבית בעולש". הקינוח מורכב משלושה חלקים, בצק פריך, קרם מסקרפונה ופירות העונה

מרכיבים

אופן ההכנה

בצק פריך -
1. מערבבים את כל המצרכים יחד במעבד מזון או במיקסר עם וו גיטרה כאשר מערבבים קודם את החמאה והסוכר ואז מוסיפים את הקמח עד שמתקבל מרקם אחיד של פירורים.
2. אופים בתנור על חום של 175 מעלות למשך 35 דקות.

קרם מסקרפונה -
1.מקציפים שמנת מתוקה
2.בכלי נפרד מקציפים את גבינת המסקרפונה עם הסוכר והמלח
3.מקפלים את השמנת המתוקה לתוך גבינת המסקרפונה

הרכבת המנה בשלוש שכבות:
1. חותכים תותים או פירות רעננים לקוביות.
2. מניחים מצע של פירורים פריכים בתוך כוס רחבה
3. מוסיפים קרם מסקרפונה מעל הפירורים
4. מניחים מעל קרם המסקרפונה את הפירות.

המתכון באדיבות
מסעדת הבית בעולש שדרות היוגב 43, עולש הצג טלפון קופונים להבית בעולש