מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות קרות> סביצ'ה דג דניס על מצע מרמלאדת מנטה בעיטור אנדיב וקונפי עגבנייה

סביצ'ה דג דניס על מצע מרמלאדת מנטה בעיטור אנדיב וקונפי עגבנייה

סביצ'ה דג דניס על מצע מרמלאדת מנטה בעיטור אנדיב וקונפי עגבנייה

תיאור המתכון

ממטבחו של השף מוטי בוחבוט, שף ראשי הרמוזו מודיעין

מרכיבים

אופן ההכנה

להכנה המרמלאדה:
• נענע + מים לטחון יחדיו במעבד מזון לטחינה דקה במיוחד, להעביר לסיר בישול , להוסיף סוכר ולהרתיח , להוסיף את ההגר הגר לסיר בישול ולערבב באופן תמידי כ – 6 דקות רתיחה. להסיר מהאש, להוסיף פנימה את מיץ הלימון + גרידת לימון לערבב וליצוק לתבנית שטוחה, עובי המרמלאדה כ – 1/2 ס'מ.
• לצנן בטמפ' החדר כשעה.
• לקרוץ מרובע בעזרת חותכן ולהניחו במרכז צלחת הגשה.

להכנת הסביצ'ה:
• לערבב את כל מרכיבי הסביצ'ה יחדיו .ליצוק לקורץ מרובע (קטן יותר מהגודל של המרמלאדה) כך שנוצרת לנו קובייה מעל למרמלאדה.

הערות

הצעת הגשה
• על צלחת הגשה להניח קוביית מרמלאדה , להניח מעל קוביית סביצ'ה.
• להניח על קוביית הסביצ'ה עלה אנדיב להכניס לתוכו פלח עגבנייה ואחד יח' צלפים .
• ניתן להוסיף מעט רוטב שום שמיר קצוץ ומיונז.