מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > ירקות מבושלים> חטיפי ירקות פריכים בציפוי פרמזן

חטיפי ירקות פריכים בציפוי פרמזן

חטיפי ירקות פריכים בציפוי פרמזן

תיאור המתכון

חטיף פריך וקראנצ’י משלל ירקות צבעוניים — בטטה, זוקיני וחצילים — ללא טיגון בשמן. פחות עבודה והרבה יותר בריא! מגישים לצד מטבל יוגורט פסטו. מתכון פטנט! באדיבות תנובה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2. מערבבים פירורי לחם ופרמזן.
3. טובלים את הירקות בחלבונים טרופים עם מים ומלח, מצפים בתערובת הגבינה והפירורים ומסדרים בתבנית.
4. אופים 25-20 דקות או עד שהירקות זהובים ופריכים.
5. מערבבים יוגורט עם רוטב פסטו בקערית ומגישים את הירקות חמימים או בטמפ’ החדר לצד היוגורט המתובל.

הערות

לחטיפים דמויי צ’יפס חותכים את הירקות למקלות במקום לפרוסות ומוודאים שהחיתוך אחיד ואינו עבה מדי כדי שהירקות יתרככו במהלך האפייה.

מחזקים את הטעמים: מוסיפים לתערובת הציפוי כפית של תערובת עשבי תיבול יבשים (אורגנו, תימין או תערובת הרב דה פרובאנס).