מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > טארט גבינה עם בננות וקראמל

טארט גבינה עם בננות וקראמל

טארט גבינה  עם בננות וקראמל

תיאור המתכון

טארט של מסעדת בדולינה מגדרה

מרכיבים

אופן ההכנה

לבצק: ערבב יחד את הקמח, הסוכר והחמאה במעבד מזון לתערובת פירורית. הוסף את הביצה עד שהתערובת מתגבשת לבצק. קרר, רדד ואפה בחום 170 מעלות למשך 10 ד'.

2. למילוי הגבינה: ערבב את כל חומרי המילוי לתערובת אחידה

3. לקרמל: המס במחבת את הסוכר לקרמל, הוסף את השמנת המתוקה וערבב עד לקבלת תערובת אחידה.

4. צפה בשכבת הקרמל את תחתית הבצק החצי אפויה והנח מעל פרוסות בננה. מעל הבננות שפוך את תערובת הגבינה ואפה עוד כ-1/4 שעה ב-170 מעלות עד להזהבה. קרר במקרר כחמש שעות לפני האכילה.

תגובות

  1. לא הצליח דנה (20/11/2004 13:40:00)
    לא נוח לעבוד עם כמויות בגרמים , ברור יותר כשמדובר בכוסות.
    הקרמל- בלתי ניתן להכנה ...
    לא ממש הצליח לנו
  2. טארט של מסעדת בדולינה מגדרה שושי (02/06/2009 11:06:00)
    בתערובת הגבינה לא מצויין סוכר, אנא עדכנו אותי בכמות
    תודה