מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> צלעות טלה על ירקות אדמה

צלעות טלה על ירקות אדמה

צלעות טלה על ירקות אדמה

תיאור המתכון

יגאל אזולאי, שף מתחם האירועים הרמוזו ביער בן שמן, שואב השראה מהמיקום המיוחד שבו הוא פועל, ומגיש לאורחים מנות יפהפיות, אלגנטיות, עדינות ומעוצבות. המתכון הנ"ל מכניס את היער לצלחת.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מחממים מחבת ויוצקים עליה שמן זית. מוסיפים כמה גבעולי מרווה. "סוגרים" את צלעות הטלה משני הצדדים".
2. מחממים תנור ל-180 מעלות ומכניסים את הצלעות ל-18 דקות.
3. פורסים את הצלעות לזוגות, בין העצמות.
4. מניחים את הצלעות במרכז הצלחת. יוצקים מסביב את קוביות ירקות השורש שבושלו בציר טלה.
5. מפזרים מסביב את האספרגוס, גלדי הבצל והבוק צ'וי