פסטה עם ירקות
- מתאים ל: 4 מנות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מתכון לחג השבועות באדיבות חלי ממן, קבוצות תמיכה לאורח חיים בריא. 1/4 מהכמות = מנת פחמימה
מרכיבים
- 2 כוסות פסטה או 2 כוסות אטריות נודלס לאחר בישול
- 1 בצל
- 1 פלפל אדום
- 1 פלפל ירוק
- 1 פלפל צהוב
- לחתוך הכול לרצועות דקות
- 2 גזרים
- 2 קישואים
- כפית שמן זית
- כף סויה, כף צ'ילי (מתוק או חריף לפי הטעם)
- מלח, פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מאדים את הבצל בכפית השמן (רצוי במחבת טפלון), מוסיפים את שאר הירקות ומקפיצים הכול ביחד למשך 10 דק'.
ממיסים את התיבוליות בחצי כוס מים חמים ושופכים על הירקות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומורידים מהאש.
מערבבים את הירקות עם הפסטה/נודלס המוכנים ומגישים.