פשטידה מהירה בירוק –לבן
- מתאים ל: 3 מנות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מתכון לחג השבועות באדיבות חלי ממן, קבוצות תמיכה לאורח חיים בריא. כל מנה 1.5 חלבון גבינה
מרכיבים
- 1 שקית ברוקולי מוקפא
- 1 שקית פרחי כרובית מוקפאים
- 250 גרם גבינה צפתית 1/2% שומן, מגוררת
- 2 ביצים טרופות
- 1/4 כפית פלפל לבן
- 5 כפות חלב 1% שומן
אופן ההכנה
שמים את הברוקולי והכרובית בסיר עם מעט מים, ומאדים כ- 10 דקות. מסירים מהאש ומצננים מעט.
בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה הצפתית, הביצים, הפלפל הלבן והחלב. מוסיפים לכרובית ולברוקולי ובוחשים היטב.
מעבירים לתבנית משומנת קלות ואופים כ- 40 דקות בחום בינוני.