כריך בלקני
תיאור המתכון
באדיבות פיראוס
מרכיבים
- גבינה בולגרית פלפל קלוי ושום
- 1 לחמניה, חצויה
- חופן עלי תרד, שטופים
- 1 ביצה קשה, קצוצה
- פרוסות מלפפון חמוץ
- 1 בצל, פרוס לטבעות דקות
- מלח ים, לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
אופן ההכנה
1. מורחים את הלחמניה בנדיבות גבינה בולגרית פלפל קלוי ושום.
2. מניחים מעל את עלי התרד ומפזרים מעל את הביצה הקצוצה.
3. מוסיפים את פרוסות המלפפון החמוץ וטבעות הבצל.
4. ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.