פיצה אדומה: פלפלים, עגבניות, פטה וצנוברים
- מתאים ל: 4 מנות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפיצה אדומה: פלפלים, עגבניות, פטה וצנוברים ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- בסיס לפיצה עבה + רוטב של מעדנות
- 3 כפות ממרח פלפלים מתוקים אדומים של אוליביה
- 1 כוס גבינת מוצרלה, מגוררת
- 2 כפות גבינת פטה, מפוררת
- 2 פלפלים קלויים, קלופים וחתוכים לרצועות (אפשר קנויים)
- 6 פרוסות דקות של עגבנייה
- 2 כפות צנוברים
- עליי אורגנו טרי
אופן ההכנה
1. מערבבים את רוטב העגבניות עם הממרח פלפלים ומורחים על בצק הפיצה,.
2. מפזרים את הגבינות, מניחים את רצועות הפלפלים הקלויים, פרוסות העגבנייה ומעטרים בצנוברים.
3. אופים בתנור לפי הוראות היצרן, אחרי האפייה מפזרים עליי אורגנו ומגישים חם.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני