פיצה כתומה: בטטה ופרמז'ן
- מתאים ל: 4 מנות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפיצה כתומה: בטטה ופרמז'ן ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- בסיס לפיצה דקה + רוטב של מעדנות
- 1 כוס גבינת מוצרלה, מגוררת
- 1/2 בטטה קטנה, קלופה וחתוכה לפרוסות עגולות דקות
- 3 כפות שמן זית
- מלח ים גס (אטלנטי)
- 1 בצל סגול, קלוף וחתוך לפרוסות עגולות דקות
- 2 כפות גילופי פרמז'ן
- עליי בזיליקום טרי
אופן ההכנה
1. מסדרים את פרוסות הבטטה על תבנית משומנת בשמן זית, מתבלים במלח ים, מכסים בנייר כסף ואופים בתנור כ-15 דקות עד שפרוסות הבטטה מתרככות מעט.
2. מורחים את רוטב העגבניות על בצק הפיצה, מסדרים מעל את פרוסות הבטטה, הבצל הסגול וגילופי הפרמז'ן.
3. אופים את הפיצה לפי הוראות היצרן, מפזרים עליי בזיליקום ומגישים חם.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני