מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות בשריות> פסטיה אגסים, עוף, פיסטוק וטחינה

פסטיה אגסים, עוף, פיסטוק וטחינה

פסטיה אגסים, עוף, פיסטוק וטחינה

תיאור המתכון

באדיבות שף יואב בר, CHEF TO GO

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מערבבים בקערה אגסים, עוף, פיסטוק, עראק, כוסברה סילאן, נענע, מלח ופלפל - עד לקבלת עיסה.
2. פותחים את עלי הסיגר וממלאים בכל אחד כ- 50 גרם מהעיסה, מגלגלים את העלה ומדביקים אותו בעזרת קמח ומים.
3. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.

הערות

אופן ההגשה:
בתחתית צלחת עמוקה יוצקים טחינה ומעל מניחים את הפסטיה.