מרק וונ טון

מרק וונ טון

תיאור המתכון

מאת השף אייל שחר לרשת 'דים סאם שופ'

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן ההכנה:
1. מביאים לרתיחה את המים, פטריות, ג'ינג'ר סוכר ומלח
2. מבשלים על אש נמוכה לכ10 דקות
3. מוסיפים סויה כהה סויה בהירה ושמן שומשום ומבשלים לעוד 10 דקות
4. מסננים את המרק ושומרים את הפטריות בצד.

מרק וונטון:
1. מרתיחים את המרק ומוסיפים את הכיסונים
2. מבשלים את הכיסונים במשך כ 5 דקות
3. מחלקים את הירקות לגערות הגשה ומזגים את המרק עם הכיסונים
4. מעטרים בבצל ירוק