פסח: כבדי עוף מוקפצים בריבת בצל, יין אדום וסוכר חום
- מתאים ל: 6 מנות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
באדיבות השף צ'רלי פדידה ממסעדת השף היוקרתית Olive Leaf במלון שרתון תל אביב
מרכיבים
- 800 גרם כבדי עוף נקיים מגידים, עורקים ומרה
- 2 בצלים גדולים קלופים וחתוכים לרצועות
- כוס יין אדום
- 2 כפות סוכר חום
- רבע מקל קינמון
- 8 כפות שמן קנולה או תירס
- חצי כפית פלפל גרוס
- מלח גס לפי הטעם
אופן ההכנה
מחממים מחבת כבדה עם שמן לחום גבוהה ומטגנים את הבצל.
כאשר הבצל מזהיב, מוסיפים את כבדי העוף, מתבלים ומטגנים קלות משני הצדדים עד להשחמה.
מפזרים את הסוכר החום ומקרמלים במחבת.
מוסיפים את היין האדום ומרחשים את המחבת.
מצמצמים את היין האדום לחצי ומגישים חם על מצע פירה תפוחי אדמה זעירים.
המתכון באדיבות
|
מסעדת אוליב ליף
הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב
הצג טלפון
03-5211224
|