קרפצ'יו סלק בויניגרט טחינה
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: שעה וחצי
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מנה ראשונה טעימה, יפה ופשוטה להכנה - באדיבות הנס שטרנבך.
מרכיבים
- 4 סלקים בינונים
- 1/3 כוס חומץ בן יין אדום
- 2/3 כוס טחינה גולמית
- 1/2 כפית שום
- מלח
- סוכר
- סחוג
אופן ההכנה
שים את הסלקים בתבנית תנור עם מעט מלח בתחתית בחום של 180 מעלות, למשך שעה-שעה ורבע.
כאשר הסלק רך מוציאים ומקררים, מקלפים וחותכים לפרוסות דקות. על כל פרוסה מזלפים ויניגרט ומקשטים בטחינה גולמית וגרגירי שומשום לבן, חום ושחור.
ניתן לטחון מעט סלק ומוסיפים (לצבע מאכל).
המתכון באדיבות
|
מסעדת הנס שטרנבך
גבעת ישעיהו 83, ד.נ. עמק האלה 99825, גבעת ישעיהו
הצג טלפון
02-9990162
|