מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> לשון עגל בתבשיל ארוך, חומץ בלסמי מצומצם, ערמונים והדרים

לשון עגל בתבשיל ארוך, חומץ בלסמי מצומצם, ערמונים והדרים

לשון עגל בתבשיל ארוך, חומץ בלסמי מצומצם, ערמונים והדרים

תיאור המתכון

באדיבות שף יואב בר, בעלי מיזם CHEF TO GO

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנת הלשון:
1. בסיר גדול שמים את לשון העגל, החומץ, עלי הדפנה, הפלפל האנגלי, הציפורן, הבצל, הגזר, גבעולי הסלרי והמים, ומבשלים כ-2-3 שעות, עד לריכוך הלשון.
2. קולפים את הקליפה החיצונית של הלשון וחותכים לפרוסות בעובי של כ-1 ס"מ.

אופן הכנת הרוטב:
1. מכניסים לסיר קטן את כל חומרי הרוטב.
2. מביאים לרתיחה עד לצמצום הרוטב.
3. מוסיפים את הלשון לבישול של 10 דקות נוספות ומגישים.