עוגת גבינה שוקולד
- מתאים ל: 10 מנות
- זמן הכנה: חצי שעה
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
באדיבות קיטרינג שקדים
מרכיבים
- חומרים לבסיס שוקולד
- 400 גרם שוקולד מומס
- 150 גרם חמאה
- 330 גרם סוכר
- 6 ביצים מופרדות
- 210 גרם קמח תופח
- ½ 1 ק''ג גבינה 9%.
- 550 גרם סוכר.
- 6 ביצים.
- 100 גרם קמח תופח.
- 150 גרם חמאה מומסת.
- 1 כפית סוכר וניל.
- 350 גרם שוקולד חלב.
- 375 מ''ל שמנת מתוקה.
- 1 כף גלוקוזה.
- 50 גרם חמאה.
אופן ההכנה
מכינים את הבסיס:
1.ממיסים את השוקולד והחמאה.
2.מקציפים את החלבונים עם הסוכר.
3.מוסיפים את הקמח לתערובת השוקולד עד לקבלת בלילה אחידה.
4.מעבירים את הקצף שנוצר מהחלבונים לתוך השוקולד בתנועות עטיפה, .משטחים את החומרים על התבנית ומקפיאים.
אופן הכנת שכבת הגבינה:
1. מחברים את כל החומרים יחד בקערה, את הביצים מוסיפים רק בסוף.
אופן הכנת הציפוי
ממיסים את השוקולד, מוסיפים להרתחה את השמנת המתוקה וגלוקוזה, כאשר מגיע לרתיחה ממיסים את החמאה.
אופן הכנת ציפוי השוקולד
1. מוציאים מהמקפיא את בסיס השוקולד ויוצקים מעליו את מסת הגבינה, את ציפוי השוקולד יוצקים מעל.
תגובות
-
זה בלי אפייה??
מיקי
(25/05/2004 14:20:00)
-
יש תחליף
עינת
(01/06/2005 18:49:00)
יש תחליף לגלוקוזה ?ואם אין איפה קונים
-
ככה מכינים עוגה
זהבה
(13/06/2008 15:59:00)
תסלחו לי אבל זה המתכון הכי אידיוטי שראיתי
-
למה שלא תזרקו עוד קילו שניים חמאה
הקול השפוי
(14/08/2009 11:40:00)
מזה המתכון הזה, התחרפנתם?