מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> סינטה צרובה מוגשת ברוטב בלסמי על מצע תפוחי אדמה, טבעות בצל ושיפוד פלפל קלוי

סינטה צרובה מוגשת ברוטב בלסמי על מצע תפוחי אדמה, טבעות בצל ושיפוד פלפל קלוי

סינטה צרובה מוגשת ברוטב בלסמי על מצע תפוחי אדמה, טבעות בצל ושיפוד פלפל קלוי

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לסינטה צרובה מוגשת ברוטב בלסמי על מצע תפוחי אדמה, טבעות בצל ושיפוד פלפל קלוי ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

* פורסים את הסינטה לפרוסות של 200 גרם.
* קוצצים שיני שום ומערבבים עם עלי הטימין, המלח והפלפל הגרוס; ומצפים בזה את הסינטה.
משרים ללילה, לספיגת טעמים.
* מטגנים שיני שום בשמן זית עד לריכוך, פורסים את הבצל לפרוסות עגולות ומטגנים היטב לצבע זהוב. ממליחים ומפלפלים.
* פורסים תפוחי אדמה לקוביות גדולות, בעובי 1 ס"מ, ואופים בתנור בשמן זית.
* קולים 3 פלפלים על אש פתוחה, קולפים, מטבלים ברוטב הבלסמי ומשפדים את הפלפלים.
* מטגנים במחבת רחבה ועמוקה את הסינטה לדרגת צלייה מדיום.

הערות

אופן הרכבת המנה:
* מניחים פרוסות תפוחי אדמה בשורה.
* שמים מעל את הבצל ומעל את הבשר ולמעלה שן שום.
* יוצקים מעט רוטב בלסמי מעל, ומניחים בצד הצלחת את השיפוד.
* מפזרים מעט מיקרו-בזיליקום לקישוט.

באדיבות השף אסף בטש – מלון ישרוטל גנים ים המלח.