ראש השנה: סורבה רימונים חגיגי
- מתאים ל: 10 מנות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לראש השנה: סורבה רימונים חגיגי ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 800 מ"ל מיץ רימונים
- 200 גרם סוכר
- 170 מ"ל מים
- 25 מ"ל סירופ גלוקוז
- 5 גרם אבקת מייצב לסורבה
אופן ההכנה
1.ממסים את הסוכר עם מים חמים.
2.לאחר מכן מצננים ומוסיפים את הסירופ גלוקוז.
3.מוסיפים את מיץ הרימונים + אבקת מייצב לסורבה.
4.מכניסים את כל התערובת למעבד מזון.
5.מקפיאים ולאחר מכן שוב מעבדים במעבד מזון על לקבלת מרקם של גלידה.
הגשה: מוציאים את הגלידה מהמקפיא כרבע שעה לפני האכילה כדי ש תהיה רכה ונימוחה בפה.
הערות
באווירת החגים, בית קפה גלידריית בוטיק "שקד" החליטו לייצר סורבה חגיגי מפרי הרימון. התוצאה עשירה, מעודנת עם חמצמצות מתוקה.
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
בית קפה גלידריית שקד
האנגר 7, נמל ת"א, תל אביב
הצג טלפון
03-5465858
|