תמרים ממולאים בבצל ופלפלים קלויים על האש
- זמן הכנה: 15 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
פשוט להכנה וטעים ברמות.
מרכיבים
- פלפלים (אחד מכל צבע)
- 1 פלפל חריף
- עגבנייה (לא חובה)
- חצי לימון סחוט
- שמן זית
- מלח
- 3 שיני שום קצוצות דק
- בצל
- גבינה בולגרית (לא חובה)
- 5-7 תמרים זן מג'הול
- טחינה גולמית
- סילאן
אופן ההכנה
קולים על האש פלפלים (אחד מכל צבע), פלפל חריף, אחד ועגבנייה (לא חובה). מכניסים מיד לשקית ניילון על מנת שהקילוף יתבצע בקלות. מצננים ומקלפים. חותכים דק ומוסיפים חצי לימון סחוט, מעט שמן זית, מלח ושלוש שיני שום קצוצות דק.
מערבבים. מטגנים בצל. מגרדים גבינה בולגרית במגרדת. חוצים 5 או 6 או 7 (כמה שרוצים), תמרים מזן מג'הול. ממלאים בסלט פלפלים הצלויים, מוסיפים מעט בצל מטוגן למעלה וזורים גבינה בולגרית (למי שרוצה את המנה פרווה, אפשר ללא גבינה). מניחים על גבי צלחת, מעטרים את הצלחת עם טחינה גולמית וסילאן ומגישים.
המתכון באדיבות
|
מסעדת הצ'אנס
פונדק הצ'אנס האחרון, כביש מס 1, ירושלים ים המלח , אלמוג
הצג טלפון
053-8094660
קופונים להצ'אנס
|