רוטב אדום של סבתא דולצ'ה
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: 30 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
השף של מסעדת "PePe- מסעדה איטלקית עם שפם" בבאר שבע- חולק איתכם רוטב לוהט לפסטה משביעה שמייצרת ארוחה לתפארת. לילדים מאושרים ורגועים תחת השמש ולאמא שמרגישה איטלקיה.
מרכיבים
- פסטה / רביולי / ניוקי
- 2 כפות שמן זית או קנולה
- 1 בצל
- 5 עגבניות חתוכות
- 3 שיני שום
- 2 גזרים חתוכים לקוביות
- 500 מיל' מים (2 כוסות)
- 200 גרם גבינה בולגרית
- חצי כפית מלח
- קורט סוכר
- חצי כפית פלפל
- אורגנו לפי הטעם
אופן ההכנה
מרתיחים מים בסיר ומוסיפים כחבילה של הפסטה האהובה עליכם, גם ניוקי או רביולי כמובן מתקבלים בברכה. מבשלים את הפסטה (לא לשכוח לערבב) עד לריכוך ומסננים את המים.
הרוטב -
מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל ואת השום עד לצבע זהוב ועדין. מוסיפים את העגבניות ואת הגזר החתוך לטיגון של עוד כשתי דקות. לאחר מכן מוסיפים 500 מיל' מים (2 כוסות), מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מבשלים עוד כ-עשרים דקות על אש קטנה ומוסיפים את התבלינים. מומלץ לטחון בבלנדר למי שיכול. מגררים את הגבינה ומפזרים למעלה- זו הזדמנות להיעזר בילדיכם הנאמנים, שייהנו ממלאכת הקישוט
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת פפה
נפחא יצחק 25, מרכז ONE פלאזה, באר שבע
הצג טלפון
08-6238888
|