טו באב: מרק גספצ'יו מאוהב
- מתאים ל: 6 מנות
- זמן הכנה: 15 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
לכבוד ט"ו באב, מעניקים לנו "שלו ביער" מתכון של מרק גספצ'יו אדמדם, מרק מרענן המתאים לימי הקיץ החמים. בתאבון!
מרכיבים
- 6 עגבניות אחרי חליטה של 15 דקות
- 3 מלפפונים
- 1 גמבה אדומה
- 1 פלפל ירוק
- 3 שיני שום
- שני עלים של בזיליקום טרי
- בצל ירוק אחד
- חצי בצל סגול
- 80 מ"ל שמן זית איכותי
- 40 גרם לחם אפוי ללא המעטפת הקשה
- כפית וחצי מלח
אופן ההכנה
קולפים את העגבניות שעברו חליטה ומכניסים לבלנדר עם יתר המרכיבים מלבד שמן הזית.
טוחנים את המרכיבים למרקם חלק (ללא חתיכות). מקררים כשעתיים. לאחר הקירור מגישים בצלוחיות מרק, מזלפים שמן זית, בצל סגול קצוץ וחופן קרוטונים.
הערות
לקישוט ניתן להוסיף עלה של בזיליקום טרי.
המתכון באדיבות
|
מסעדת שלו ביער
שיכון אלה 2, פינת השומרים , קרית טבעון
הצג טלפון
04-9831837, 054-8196191
|