Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות בשריות> כבד אווז בלימונצ'לו ושוקולד

כבד אווז בלימונצ'לו ושוקולד

כבד אווז בלימונצ'לו ושוקולד

תיאור המתכון

כבד אווז בפני עצמו הוא מעדן, אז כשמניחים אותו על שוקולד מומס... זאת הופכת להיות מנה מנצחת שאי אפשר להגיד לה לא! המתכון המפתה באדיבות בוצ'רי דה ברילוצ'ה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים תנור ל 180 מעלות.

ממיסים כף חמאה במיקרוגל ומערבבים עם אטריות הקדאיף. יוצרים מהאטריות 8 כדורים, מסדרים בתבנית אפיה ומכניסים לתנור ל 7 דקות עד שהאטריות מזהיבות.

ממיסים את השוקולד ובעזרת מברשת מורחים פס שוקולד על כל צלחת.

מחממים מחבת טפלון ומטגנים את פרוסות כבד האווז כ 30 שניות מכל צד, מנקזים את השומן ומוסיפים מעט לימונצ'לו למחבת. מאדים עוד כ 30 שניות ומסדרים בכל צלחת שני כדורי קדאיף ושתי פרוסות כבד. מקשטים בשארית השוקולד המומס.

המתכון באדיבות
מסעדת בוצ'רי דה ברילוצ'ה הברזל 4, תל אביב הצג טלפון הזמן שולחן קופונים לבוצ'רי דה ברילוצ'ה