שבועות: גלילת חציל במילוי גבינת צאן ורוטב שמנת פסטו
השף גיא פרץ, מלון הולידי אין אשקלון
08/05/2013
- מתאים ל: 5 מנות
- זמן הכנה: חצי שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לשבועות: גלילת חציל במילוי גבינת צאן ורוטב שמנת פסטו ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 2 י"ח חציל מוצק בגודל בינוני
- 2 י"ח גבינת עיזים "פרומעז"
- 2 מיכלים שמנת מתוקה
- 100 ג"ר ממרח פסטו
- שמן זית לטיגון
אופן ההכנה
חותכים את החצילים לאורכם בעובי 0.5 ס"מ. קולים במחבת מחורצת במעט שמן זית עד לריכוך והזהבה. מניחים את פרוסות החציל לאורכם ומניחים בקצה החציל כפית גבינת עיזים, מגלגלים את החציל ומניחים בתבנית. בינתיים, מחממים את השמנת וממרח הפסטו בסיר קטן על להבה נמוכה עד לקבלת מרקם סמיך. יוצקים מעל החצילים מסדרים על צלחות הגשה ומקשטים בעלי בזיליקום טריים
הערות
כלים:
מחבת מחורצת לצלייה
סיר קטן להכנת הרוטב
צלחות הגשה