מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות קרות> טרטר טונה אדומה במעטפת אבוקדו בגספצ'ו של עגבניות ערבה

טרטר טונה אדומה במעטפת אבוקדו בגספצ'ו של עגבניות ערבה

טרטר טונה אדומה במעטפת אבוקדו בגספצ'ו של עגבניות ערבה

תיאור המתכון

באדיבות שלום קדוש, שף ראשי מלונות פתאל

מרכיבים

אופן ההכנה

טוחנים את כל החומרים ומסננים, מחזירים למיקסר ומזלפים שמן זית.

לטרטר: 1/4 כוס קוביות של טונה אדומה טרייה בגודל של 0.5 * 0.5 ס"מ, 1/4 כוס קוביות פלפל אדום בגודל של 0.5 * 0.5 ס"מ, 1/4 כוס פלפל צהוב בגודל של 0.5 * 0.5 ס"מ, 1/4 כוס פלפל ירוק 0.5 * 0.5 ס"מ, 1/4 כוס מלפפון קלוף 0.5 * 0.5 ס"מ, 1 כף עירית קצוצה, מעט שמן זית, מלח ופלפל

אופן ההכנה: לערבב את כל החומרים, לתבל ולהכניס לשף זילוף ולהכניס לקירור.

לאבוקדו: 4 אבוקדו (לא בשלים מידי) קלופים וחתוכים לחצי לאורך

אופן ההכנה: יש לפרוס את האבוקדו לפרוסות דקות לרוחב בסכין חדה ולמרוח במעט מיץ לימון למניעת השחרה.

לפרוס יריעה של ניילון נצמד 10 * 10 ס"מ ולהניח בחפיפה במרכז הניילון את פרוסות האבוקדו. כ-8-10 פרוסות. לזלף את מילוי הטרטר במרכז האבוקדו לאורך ולקפל את הניילון הנצמד עם האבוקדו ולהדק ליצירת צורת צינור. לשחרר בעדינות את הניילון ולהניח בקירור.

לסיום המנה: עגבניות שרי בצבעים חתוכות לחצי, צנונית פרוסה דק, עשבי תבלין: בזיליקום, נענע, זעתר טרי, שמן זית, קרוטונים, צ'ילי ירוק/ אדום פרוס

הרכבת המנה: במרכז הצלחת יוצקים את המרק ומניחים את האבוקדו. מפזרים את שאר המרכיבים על הצלחת, מתבלים במלח אטלנטי, פלפל שחור גרוס ושמן זית.