מרק טורטיה
- מתאים ל: 8 מנות
- זמן הכנה: כ- 40 דק'
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מסעדת מקסיקנה מביאה לכם מתכון למרק טורטייה מקסיקני מעולה, עשיר ומחמם, המתאים לימי החורף הקרים. בתאבון!
מרכיבים
- 50 מל' שמן
- 1 בצל לבן קצוץ דק
- 2 יחידות גזר חתוך קוביות קטנות
- 1 עגבנייה קצוץ דק
- רבע צרור כוסברה קצוצה
- חצי פלפל אדום חתוך קוביות קטנות
- 2 שיני שום קצוצות
- חצי פלפל חלפניו/ ירוק חריף קצוץ
- 100 גר' חזה עוף מבושל קצוץ
- כף קמח תירס (חיטה, אם אין תירס)
- כף מלח
- רבע כף פלפל שחור
- רבע כף כמון
- 1 ליטר מים
- חצי אבוקדו חתוך קוביות קטנות
- 4 טורטיות תירס- חתוכות לרצועות דקות ומטוגנות(ניתן גם נאצ'וס תירס שאין טורטיות)
- 200 ג' גבינת צ'דר מגורדת
אופן ההכנה
יש לטגן את הבצל, השום והגזר יחד כמה דקות, להוסיף את הפלפלים והעגבניות ולבשל עוד כ 5 דקות. להוסיף את התבלינים, הכוסברה והקמח ולערבב היטב שלא יבצרו גושים. להוסיף מים ולהביא לרתיחה. להנמיך את האש ולבשל כחצי שעה.
בהגשה: להוסיף לקערת המרק את רצועות הטורטייה המטוגנות ואת העוף הקצוץ. להגיש בצד עם קוביות אבוקדו וגבינת צ'דר
המתכון באדיבות
|
מסעדת מקסיקנה בוגרשוב
בוגרשוב 7, פינת בן יהודה 41 , תל אביב
הצג טלפון
053-8094592
|