מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

לזניית טונה מגולגלת

לזניית טונה מגולגלת

תיאור המתכון

מתכוני טונה סטארקיסט באדיבות פאולין שובל ממאסטר שף

מרכיבים

אופן ההכנה

מבשלים את דפי הלזניה במים רותחים מלוחים עד למצב "אל דנטה", מעבירים למים עם קרח.
בינתיים טוחנים דק במעבד מזון בצל, טונה סטארקיסט, שום וגבינה.
בקערה מערבבים גבינת שמנת, רסק עגבניות, אורגן, תימין, ציר ירקות, פלפל קאיין, מלח ופלפל.
מניחים עלה לזניה בתבנית אפייה, מניחים עליו את התערובת של טונה סטארקיסט, מגלגלים ומצפים ברוטב.
כאשר כל העלים מגולגלים בתוך התבנית, מפזרים מעליהם גבינה צהובה ופטרוזיליה יבשה.
אופים בחום של 170 מעלות צלזיוס במשך 15 דקות או עד שהגבינה משחימה.
מגישים חם.