עצמאות: צ'ילי קון קרנה
- מתאים ל: 5 מנות
- זמן הכנה: שעתיים
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מסעדת מקסיקנה מציגה מתכון לצ'ילי קון קרנה, מעדן מקסיקני שיגרום לכם להרגיש קצת במקסיקו בחג הכי ישראלי שיש.
מרכיבים
- 800 גר' בשר טחון
- כף שמן
- 1 בצל לבן חתוך לקוביות קטנות
- 1 פלפל אדום מתוק חתוך לקוביות קטנות
- 3 עגבניות אדומות מרוסקות בפומפיה
- 4 פלפלים חלפניו/ירוק אחר חתוך לטבעות
- 5 שיני שום קצוצות
- 1 כפית מלח
- כפית צ'ילי חריף גרוס
- 2 כפיות סוכר
- חצי כוס רסק עגבניות
- 2 כפות פפריקה מתוקה
- כוס שעועית שחורה שכבר בושלה
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל עם השום כ-10 דקות, מוסיפים את הפלפלים הצבעוניים והחריפים ומטגנים עד ריכוך. מוסיפים את הבשר הטחון, מועכים ומערבבים היטב שלא יווצרו גושים. מבשלים כ-10 דקות תוך כדי ערבוב. מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומבשלים על אש נמוכה עוד כחצי שעה תוך כדי ערבוב.
מוסיפים את שאר המרכיבים והתבלינים ומבשלים עוד כחצי שעה על אש נמוכה תוך כדי ערבוב.
מומלץ להגיש על אורז.
המתכון באדיבות
|
מסעדת מקסיקנה בוגרשוב
בוגרשוב 7, פינת בן יהודה 41 , תל אביב
הצג טלפון
03-5279911
|