מתכון לפסח: חרוסת תבלינים
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: רבע שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
באדיבות גלית אלדרוטי, הדיאטנית הראשית של חברת דיאטה קלאב.
מרכיבים
- 200 גרם תמרים מגולענים
- 200 גרם צימוקים
- 2 תפוחי עץ קלופים
- 1/2 כוס אגוזים קצוצים דק
- 1/2 כפית קינמון טחון
- 1/2 כפית זנגביל טחון
- 5 כפות מיץ תפוזים
אופן ההכנה
שמים את כל המרכיבים בממחה או במעבד מזון עם להב פלדה. אפשר גם לטחון את המוצקים במטחנת בשר ידנית או חשמלית, ורק אז לערבב עם הנוזלים והתבלינים.
- מתאים להגשה לילדים
- דיאטטי
- צמחוני
- כשר