מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > שונות > מגדלוני אבטיח עם גבינה בולגרית וטפנד אגוזים

מגדלוני אבטיח עם גבינה בולגרית וטפנד אגוזים

מגדלוני אבטיח עם גבינה בולגרית וטפנד אגוזים

תיאור המתכון

מנת ביניים קייצית שיכולה לשמש גם לארוח בקוקטייל או כמנה אחרונה. באדיבות חברת ''פרתם- אירועים והדרכות קולינריות על ידי שף הידיי עפאים

מרכיבים

אופן ההכנה

1.מכניסים את כל חומרי הטפנד למעט השמן והלימון למעבד מזון בעל להב פלדה ומפעילים בפולסים קצרים עד לקיצוץ וערבוב (לא להפוך למשחה).
2. מוסיפים את שמן הזית באיטיות תוך כדי ערבוב עד שהטפנד מקבל מרקם משחתי. מוסיפים את מיץ הלימון, מלח ופלפל לפי הטעם.

3. בעזרת חותכן או פורמה אחרת, חותכים עיגולים מהאבטיח והגבינה. מסדרים את הפרוסות זו על גבי זו לסרוגין ומורחים מלמעלה טפנד.