מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> מתכון לפסח: כתף טלה עם ירקות ועשבי תיבול

מתכון לפסח: כתף טלה עם ירקות ועשבי תיבול

מתכון לפסח: כתף טלה עם ירקות ועשבי תיבול

תיאור המתכון

מתכון חגיגי לארוחת ליל הסדר ולשדרוג שולחן החג של ברנע שלס, שף מרינדו אחד העם תל אביב.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מחממים תנור ל- 120-130 מעלות.
2. בסיר עם מעט שמן, "סוגרים" את נתחי הבשר ומניחים בצד.
3. מכניסים לסיר את הירקות, מטגנים מעט עד שהם מתרככים.
4. מוסיפים את הבשר, מערבבים קלות, מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומערבבים קלות. מוסיפים את שאר הנוזלים, עשבי התיבול והתבלינים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
5. מכסים את הסיר ומכניסים לתנור לכ- 3 שעות לטמפרטורה של 140-150 מעלות.
6. מגישים כקדרה במרכז השולחן או על מצע של פולנטה או פירה תפוחי אדמה, עם הרבה רוטב.

המתכון באדיבות
מסעדת מרינדו אחד העם 58, תל אביב הצג טלפון