מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > מתכון לפסח: לוקוס על מצע של פולים

מתכון לפסח: לוקוס על מצע של פולים

מתכון לפסח: לוקוס על מצע של פולים

תיאור המתכון

באדיבות דנה אלמוסני ל'סנפרוסט'. מנה משובחת וחגיגית, הפול מעשיר את המנה וכל מה שנשאר זה לטבול מצה ברוטב ולהתענג מכל ביס.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מטגנים בסיר את השום, מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
2. מוסיפים עגבניות, רסק עגבניות ומים, מערבבים ומבשלים על להבה נמוכה כ- 20 דקות.
3. מניחים את פרוסות הדג, מפזרים את הפול מעל ומבשלים על להבה נמוכה כ- 15 דקות.