מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> מתכון לפסח: צלעות טלה ברוטב יין מתוק

מתכון לפסח: צלעות טלה ברוטב יין מתוק

מתכון לפסח: צלעות טלה ברוטב יין מתוק

תיאור המתכון

באדיבות דנה אלמוסני ל'סנפרוסט'

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מטגנים את הבצל בסיר כ- 10 דקות עד הזהבה.
2. מוסיפים את לקט הירקות והיין, מתבלים ומביאים לרתיחה.
3. מבשלים כ- 20 דקות על להבה נמוכה.
4. צורבים במחבת את צלעות הטלה כ- 3 דקות מכל צד.

מומלץ להגיש עם תפו"א אפוי או קרם פירה.

טיפ: ניתן לבשל את הצלעות בתוך הרוטב לאחר צריבה במחבת: מבשלים כ-30 דקות ברוטב ללא הירקות, מוסיפים את הירקות ומבשלים 20 דקות נוספות.