מתכון לפסח: ספריבס טלה צלוי בתנור
- מתאים ל: 5 מנות
- זמן הכנה: 3 שעות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
הפקת מתכונים כשרה לפסח של השף צ'רלי פדידה - Olive Leaf במלון שרתון תל אביב
מרכיבים
- 2 שדרות של טלה (ספריבס)
- 1 גבעול תימן קצוץ
- 1 גבעול רוזמרין קצוץ
- 2 כפות שמן זית
- 1 ירקות שורש
- 1 בצל חתוך לקוביות
- 1 כרישה קוביות
- 1 שורש סלרי קצוץ וחתוך לקוביות
אופן ההכנה
מתבלים את הספריבס ברוזמרין, טימין, שמן זית ומכניסים למקרר למשך לילה - לספיגת טעמים.
מרפדים תבנית אפיה בירקות שורש ומניחים מעל את הספריבס.
מכניסים לתנור בטמפ' של 120 מעלות צלזיוס למשך כ-6 שעות או לחילופין לתנור בטמפ' 180 מעלות צלזיוס למשך כשעתיים.
טיפ: ניתן להוסיף נוזלים לתבנית האפייה במשך הצלייה כדי שיתבצרו אדים בתנור והבשר יישאר עסיסי.
המתכון באדיבות
|
מסעדת אוליב ליף
הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב
הצג טלפון
03-5211224
|