Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> כבדי עוף מוקפצים בריבת בצל ושיזפים ויין אדום

כבדי עוף מוקפצים בריבת בצל ושיזפים ויין אדום

כבדי עוף מוקפצים בריבת בצל ושיזפים ויין אדום

תיאור המתכון

באדיבות השף צ'רלי פדידה ממסעדת השף היוקרתית Olive Leaf במלון שרתון תל אביב

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים מחבת כבדה עם שמן לחום גבוהה ומטגנים את הבצל.
כשהבצל מזהיב מוסיפים שזיפים, מפזרים סוכר חום וכאשר השזיפים מתקרמלים מניחים אותם בצד.
באותה המחבת מטגנים את כבדי העוף משני הצדדים עד להשחמה. אל הכבדים מוסיפים את הבצל והשזיפים שקירמלנו למפרע.
מוסיפים יין אדום.
מצמצמים את היין האדום לחצי ומגישים עם בריוש קלוי.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון