Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> עוף מרוקאי עם שזיפים, שקדים ויין

עוף מרוקאי עם שזיפים, שקדים ויין

עוף מרוקאי עם שזיפים, שקדים ויין

תיאור המתכון

באדיבות השף צ'רלי פדידה ממסעדת השף היוקרתית Olive Leaf במלון שרתון תל אביב

מרכיבים

אופן ההכנה

מטגנים בסיר עם שמן את רצועות הבצל עד לקבלת צבע חום.
מוסיפים הסוכר ומערבבים בכף עץ עד שהסוכר נמס על הסוכר.
מוסיפים את השזיפים וממשיכים לערבב עוד כ- 3 דקות נוספות, לבסוף מוסיפים היין האדום ואת רצועות העוף אל הסיר ומערבבים לספיגת טעמי הרוטב בעוף.
מבשלים על להבה בינונית כ- 15 דקות ומגישים.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון