מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני לחמים ו מאפים> גושגש'ה- מסעדת פינת השלושה

גושגש'ה- מסעדת פינת השלושה

גושגש'ה- מסעדת פינת השלושה

תיאור המתכון

המתכון באדיבות מסעדת פינת השלושה, מסעדה בוכרית.
דרך בן צבי 84, בניין פנורמה, תל אביב, 03-6822847

מרכיבים

אופן ההכנה

להכנת הבצק:
לערבב כוס וחצי מים עם ביצה ומלח,להוסיף לאט ובהדרגה קמח להמשיך ללוש,עד שהבצק מתקשה ,לאחר מכן לתת לבצק לנוח כשעתיים.

להכנת המילוי:
לחתוך בשר לכמויות קטנות ,לאחר מכן לחתוך את הבצל גם לקוביות קטנות לתבל אותם במלח,פלפל שחור וכמון.

אופן הכנת הגושגשה:
לגלגל את הבצק בצורת נקניק ולחתוך לעיגולים קטנים.לאחר מכן לרדד את עיגולי הבצק עד לקבלת משטח דק ולהניח את המילוי בתוך הבצק ,לתפוס את קצוות הבצק ולחבר לאמצע בצורת פרח.
לסדר את הכול בצורה הפוכה על תבנית משומנת כאשר צד הסגירה למטה.
להכניס לתנור מחומם מראש ל - 200 מעלות.
לאפות 25 דק' בתנור חם או עד להזהבת הבצק.



תגובות

  1. תוספת למתכון mik levi (23/05/2004 11:39:00)
    המתכון לבצק שמופיע לגושגשה ,מיועד בעצם למאכל הבוכארי -דושפרא.ע''מ שיצא בצק טוב ופריך לגושגשה צריך להוסיף למתכון הנ''ל:100 גרם מרגרינה
    חצי כוס שמן
    שמרים(כמות מספיקה ל-1 ק''ג קמח)
  2. גושגש'ה שושי (05/01/2005 12:16:00)
    לגבי המתכון של הגושגש'ה צריך שמרים ולא ביצה
  3. גושגשה עדי (10/09/2005 23:52:00)
    לא צריך לטגן קודם הבשר?