Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> פילה עגל ברוטב יין אדום ובצלי שאלוט

פילה עגל ברוטב יין אדום ובצלי שאלוט

פילה עגל ברוטב יין אדום ובצלי שאלוט

תיאור המתכון

באדיבות השף כפיר אוזן ממסעדת בית השף

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנת הרוטב-
ממיסים על מחבת את הסוכר עד למצב של קרמל עדין,
מוסיפים את היין והבצל למחבת ונותנים ליין להצטמצם עד למחצית מן הכמות.
לאחר מכן מוסיפים את גבעול הלואיזה.

הכנת הפילה-
צולים את הפילה על גריל פחמים עד למידת M-MR.
לאחר שהפילה הגיע למידה הנכונה, מעבירים אותו למחבת עם הרוטב למשך 2 דקות על אש נמוכה.

הרכבת המנה-
מניחים את נתח הפילה על צלחת לבנה/שקופה, מוזגים את הרוטב על חלקו העליון של הפילה.
מעטרים עם בצלי השאלוט וגבעול הלואיזה.
מוסיפים את המלח והפלפל גרוס מעל הפילה ומסביב.

המתכון באדיבות
מסעדת GRILL בגומא צומת גומא, צומת הגומא הצג טלפון קופונים לGRILL בגומא