Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > פילה סלמון נורוגי בסילאן, מרווה וכוסברה

פילה סלמון נורוגי בסילאן, מרווה וכוסברה

פילה סלמון נורוגי בסילאן, מרווה וכוסברה

תיאור המתכון

באדיבות מעדני מיקי

מרכיבים

אופן ההכנה

משרים את נתחי הסלמון במיץ הלימון עם מעט מלח ופלפל
מחממים את שמן הזית במחבת הטפלון, צורבים את הדגים כ- ½ דקה מכל צד
משמנים את תבנית האפייה ומפזרים מחצית מעשבי התיבול, מניחים את הדגים ומורחים אותם בסילאן, מתבלים במלח ופלפל מפזרים את יתר העלים ואופים
כ-7 דקות בתנור מחומם ל-180 מעלות.
מניחים על צלחת הגשה ומעטרים בעשבי תיבול טריים