נתחי הרינג בטמפורה
תיאור המתכון
באדיבות מעדני מיקי
מרכיבים
- 200 גר' הרינג מסונן חתוך לנתחים של 10 גר' כל אחד
- שמן לטיגון עמוק
- לטמפורה:
- • 2 כוסות קמח מנופה
- • 10 גר אבקת אפיה
- • כוס מים
- • 2 כפות קורנפלור
אופן ההכנה
מערבבים את מצרכי הטמפורה ומשהים במקרר למשך שעה. מחממים שמן עמוק במחבת ,טובלים את נתחי ההרינג ומטגנים בשמן החם עד לקבלת ציפוי זהוב ופריך ,מגישים בליווי פלחי לימון ועלי פטרוזיליה קצוצים .