המרק הכתום

המרק הכתום

תיאור המתכון

מתכון למרק כתום ובריא.. הוא לא רק נראה טוב אלא גם הטעם שלו פשוט מדהים!

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים את שמן הזית, ומטגנים את הבצל עד שהוא שקוף.
מוסיפים את שאר הירקות ואת היין הלבן, מאדים כמה דקות עד שהירקות מתרככים מעט.
מוסיפים מים עד לכיסוי מלא של הירקות, מעט פלפל לבן, מלח ואגוז מוסקט ומבשלים עד שהירקות רכים לחלוטין.
טוחנים את המרק עם בלנדר ידני, טועמים ומתקנים תיבול.
אם המרק נוזלי מידי ניתן להחזיר לאש ולהביא לרתיחה על מנת שיצטמצם מעט (צריך לערבב תוך כדי), אם המרק סמיך מידי ניתן להוסיף מים.

המתכון באדיבות
בית קפה קפה יפו שוק הפשפשים עולי ציון 11, שוק הפשפשים, תל אביב הצג טלפון הזמן שולחן