Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> שייטל דק עשוי במחבת עם עגבניות מתוקות, מוח עצם וקוסקוס

שייטל דק עשוי במחבת עם עגבניות מתוקות, מוח עצם וקוסקוס

שייטל דק עשוי במחבת עם עגבניות מתוקות, מוח עצם וקוסקוס

תיאור המתכון

באדיבות שף יהונתן בורוביץ', "קפה 48"

מרכיבים

אופן ההכנה

קוסקוס
1. להכין את הקוסקוס על פי הוראות ההכנה שעל גבי האריזה.
ויניגרט מוח עצם
2. בסיר גדול עם הרבה מים מביאים את עצמות מוח העצם לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים 20 דקות. מוציאים את העצמות מן המים ומצננים.
3. מוציאים בעזרת כפית את המוח מן העצם ומניחים בסיר קטן.
מביאים לרתיחה, מסננים ומצננים.
4. מוסיפים את השום, חומץ השרי והמלח הדק, ומערבבים.
שייטל
5. מלהיטים מחבת נירוסטה ומוסיפים את שמן הקנולה.
6. מניחים בעדינות את השייטל וצורבים כחצי דקה מכל צד. מנמיכים את האש.
7. מוסיפים למחבת הנירוסטה את עגבניות השרי, הבצל הסגול, וויניגרט מוח העצם והקוסקוס שהכנו.
מקפיצים כ-2 דקות על אש גבוהה.
8. מוסיפים את הקרוטונים.
9. מתקנים תיבול עם המלח האטלנטי והפלפל השחור הגרוס
10. מעבירים לצלחת הגשה ומזליפים שמן זית.

המתכון באדיבות
מסעדת קפה 48 נחלת בנימין 48, תל אביב הצג טלפון