מרק אפונה עם חזה אווז מעושן
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: 40 דקות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למרק אפונה עם חזה אווז מעושן ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- ¼ כוס שמן זית
- 2 כוסות אפונה ירוקה
- 1 כוס בצל קצוץ
- 3 שיני שום כתוש
- 1 תפו"א קטן קלוף וחתוך לקוביות
- 1 כפית קורנית קצוצה
- מלח ופלפל לבן לפי הטעם
- לקישוט: 4 פרוסות חזה אווז מעושן
אופן ההכנה
מחממים סיר עם תחתית עבה ומוסיפים שמן זית.
מתחילים באידוי הבצל - עד לקבלת צבע שקוף.
מוסיפים את השום ומאדים במשך 3 דקות נוספות.
מוסיפים את האפונה, תפו"א, קורנית, מלח ופלפל.
מאדים ומרככים את החומרים במשך כ- 5 דקות
מוסיפים 3 כוסות מים ומבשלים על אש בינונית למשך 30 דקות.
טוחנים את המרק ומעבירים במסננת לסיר אחר.
בודקים תיבול ובמידת הצורך משלימים טעמים.
הערות
באדיבות השף צ'רלי פדידה ממסעדת השף היוקרתית Olive Leaf במלון שרתון תל אביב
המתכון באדיבות
|
מסעדת אוליב ליף
הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב
הצג טלפון
03-5211224
|