פרצופוני פיצה
- מתאים ל: 8 מנות
- זמן הכנה: שעה
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מיטב השפים של פריניר הרכיבו מתכון נהדר שניתן להכין ממוצרים בסיסיים שיש בכל בית
מרכיבים
- 1 יח' של רסק עגבניות
- 2 כוסות קמח
- 1 כפית שמרים יבשים
- קורט מלח
- 4 כפות שמן זית
- כף סוכר
- מים לפי ספיגה
- גבינת מוצרלה
- תוספות: בצל, פלפלים, עגבניות, פטריות, זיתים וכד'
אופן ההכנה
לשים יחדיו בבלנדר את חומרי הבצק – קמח, שמרים, מלח, סוכר, שמן זית ומים עד לקבלת בצק נוח וצמיגי. מניחים את הבצק למנוחה כ 15-20 דקות, משטחים אותו (קורצים עיגולים) ויוצקים מעל את רסק העגבניות.
מפזרים מעל גבינת מוצרלה, במידה ורוצים מפזרים תוספות של ירקות ומכניסים לתנור ב 200-220 מעלות לכ 10-12 דקות.
ניתן להגיש את הפרצופונים חמים או קרים לפי הטעם.