מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

פרצופוני פיצה

פרצופוני פיצה

תיאור המתכון

מיטב השפים של פריניר הרכיבו מתכון נהדר שניתן להכין ממוצרים בסיסיים שיש בכל בית

מרכיבים

אופן ההכנה

לשים יחדיו בבלנדר את חומרי הבצק – קמח, שמרים, מלח, סוכר, שמן זית ומים עד לקבלת בצק נוח וצמיגי. מניחים את הבצק למנוחה כ 15-20 דקות, משטחים אותו (קורצים עיגולים) ויוצקים מעל את רסק העגבניות.
מפזרים מעל גבינת מוצרלה, במידה ורוצים מפזרים תוספות של ירקות ומכניסים לתנור ב 200-220 מעלות לכ 10-12 דקות.
ניתן להגיש את הפרצופונים חמים או קרים לפי הטעם.